Profesionalna
oprema

UNIVERZALNI INDUSTRIJSKI SESALEC TIP: NIMATIC NRC200/NC200

S koriščenjem univerzalnega sesalca lahko hitro zamenjate emulzijo ali olje (hidravlično, rezno ...).

PODROČJE UPORABE:
Univerzalni sesalec na komprimiran zrak ima svoje mesto v vsaki delavnici ali proizvodnji. z sesalcem lahko črpamo vodomešljiva sredstva (emulzije), raztopine, hidravlična, reduktorska, rezna in ostala olja iz različnih rezervoarjev, centralnih sistemov ipd. Koris- timo ga tudi za odstranjevanje tujih olj, ki se naberejo na površini emulzije ali raztopine. Odlično lahko posesamo tudi razlite tekočine okoli stroja ali kjerkoli v delavnici.
Sesalna cev ima premer R2’’, kar omogoča odstranjevanje večjih delov, lahko celo ostružkov. Sesalec je neobčutljiv na zamaščevanje. Pritrdimo ga lahko na vsak sod, ki ima odprtino R2’’ + R3/4’’.

TEHNIČNI PODATKI:
Sapnica in difuzor sta oblikovana tako, da omogočata izjemno sesalno moč. Ker sistem nima gibljivih delov ne potrebuje poseb- nega vzdrževanja. Enostavno zasnovan tako da omogoča lahko in enostavno uporabo. Sesalec se lahko dobi kot mobilno izvedbo na vozičku. Tip NRC 200 ima reverzibilni ventil za praznenje tekočine iz soda, tip NC 200 je brez takega ventila.

CASTROL REFRAKTOMETER ZA MERJENJE KONCENTRACIJE

PH TRAKOVI

prilagojeni za delo z emulzijami

MEŠALNA NAPRAVA SHP NIMATIC

Z uporabo naprave za mešanje vodomešljivih sredstev lahko privarčujete tudi do 50% koncentrata v primerjavi z ročnim mešanjem.

PODROČJE UPORABE:
Napravo koristimo za pripravo oz. mešanje vseh Castrol sredstev za hlajenje in mazanje, ki se koristijo pri obdelavi kovin. Naprava deluje na principu injektorja v širokem razponu tlaka vode in omogoča mešanje v razmerju 2 - 20%.
Enostavna montaža in uporaba omogočata varno in ekonomično delo z vodomešljivimi sredstvi za hlajenje in mazanje.

MiniDos NAPRAVA ZA MEŠANJE HMS

Mešalna naprava z proporcionalnim batnim mešalcem MiniDos omogoča enakomerno mešanje koncentrata in vode, neodvisno od vhodnega tlaka vode ali dolžine izhodne cevi.

PODROČJE UPORABE:
Napravo MiniDos koristimo za pripravo oz. mešanje vseh Castrol sredstev za hlajenje in mešanje, ki se koristijo pri obdelavi kovin. Naprava dela na principu batnega mešalnega dela in omogoča mešanje v razmerju 2 – 10%, različni modeli pa omogočajo tudi druga mešalna razmerja.

NAPRAVA ZA ODSTRANJEVANJE TUJIH OLJ

Privarčujte denar in zmanjšajte potreben čas za čiščenje strojev. Edinstvena naprava za odstranjevanje tujih olj ki se lahko prilagodi na vse vrste rezervoarjev CNC strojev, vgrajeno ima črpalko za odstranjeno tuje olje, ki ga lahko črpa do 10m daleč.

PODROČJE UPORABE:
Naprava je razvita za odstranjevanje tujih olj iz površine hladilno mazalnih sredstev. Z kontinuiranim odstranjevan- jem tujih olj učinkovito preprečujemo razvoj mikroorganizmov, kar podaljšuje življenjsko dobo emulzije, preprečuje pojav korozije, raznih vonjav in predčasne menjave emulzije. Na ta način se izboljša pripravljenost stroja.

NAPRAVA ZA ČIŠČENJE HMS R-3000

Mobilna naprava, ki se lahko hitro prilagodi vsakem obdelovalnem stroju ter hitro in učinkovito izloči večje količine tujega olja in prefiltrira emulzijo.

PODROČJE UPORABE:
Naprava dela v ‘’bypass’’ načinu dela: črpalka emulzijo iz stroja preko filtra in skozi gravitacijski usedalnik vrača čisto emulzijo nazaj v stroj. Sesalni plovec ali magnetno držalo sesanja omogoča prilagoditev vsakemu stroju. Z uporabo te naprave se življenjska doba emulzije podaljša, po drugi strani pa se zmanjša poraba koncentrata in odpadne emulzije.

NAPRAVE ZA FILTRACIJO OLJA

HYPRO je vodilni proizvajalec opreme za filtracijo olj. 

V ponudbi imamo:
- Filtrne elemente
- Visokotlačni filtri
- Povratni filtri
- Dvojni preklopni filtri
- Mobilne filtrirne naprave
- Specialne filtrirne narave za posebne pogoje

FILTRI

Filtri vrhunske kvalitete za hidravlična, reduktorska in cirkulacijska olja. V popolnosti pokrivajo zahtevane aplikacije, kot zamenjava za HYDAC, MAHLE, PALL, EPENSTEINER, PARKER in drugi.

FILTRI V ROLAH ZA FILTRACIJO EMULZIJ IN OLJ
Filtri v rolah različnih širin, debelin in materialov, za filtracijo emulzij in olj za obdelavo kovin.